San Miguel de Salinas

 SAMSARA - NIEUWBOUW BUNGALOW APPARTEMENTEN IN SAN MIGUEL DE SALINAS
Nieuwbouw bungalowcomplex in San Miguel del Salinas.100 % Zuid gelegen.
De woningen bestaan uit bungalowappartementen met 2 en 3 slaapkamers, op de begane grond met een privétuin of op de bovenste verdieping met een privésolarium.
Een exclusief wooncomplex met woningen van hoge kwaliteit met uitstekende thermische en akoestische isolatie, topkwaliteit afwerking en complete faciliteiten. De faciliteiten omvatten twee zwembaden, grote tuinen en goed ontworpen gemeenschappelijke ruimtes, die een comfortabele en veilige omgeving garanderen. Elke woning heeft moderne inbouwkeukens, porseleinen vloeren en efficiënte loodgieters- en airconditioningsystemen.
Residentieel gelegen in San Miguel de Salinas vlakbij de golfbanen van Las Colinas en Campoamor, winkelcentra, de lagunes van Torrevieja en La Mata en de zandstranden van Orihuela Costa.
San Miguel de Salinas is een gemeente in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het ligt in het zuiden van de provincie Alicante, in de regio Vega Baja del Segura vlakbij de regio Murcia.
Het vliegveld van Alicante ligt op 35 minuten rijden en het vliegveld van Murcias Corvera ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Gegevens van de woning

·       Stad/gemeente San Miguel de Salinas

·       Stad San Miguel de Salinas

·       Staat Nieuw

·       Referentie N8140

·       Aanbod-type Bungalow

·       Aantal Slaapkamers 2 Slaapkamers

·       Brutovloeroppervlakte 63 m²

·       Energie Categorie B

·       Te Koop 199 900 €In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je