el Pinós - Lel

 

NIEUWBOUW VILLA'S IN PINOSO

Wij bouwen uw droom op maat en naar uw wensen !

Nieuwbouw villa gelegen in Pinoso.

Gelijkvloerse villa gebouwd op het rustieke perceel van 10.548 m2, (waarvan 2.500 m2 omheind) heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken met zithoek, inbouwkasten, privézwembad en parkeerplaats.

Als je op zoek bent naar een rustige omgeving, dicht bij typisch Spaanse dorpjes, omringd door bergen - dan is dit je thuis.

De mooie en bloeiende stad Pinoso ligt op ongeveer 45 minuten landinwaarts van Alicante en de witte stranden van de Costa Blanca en dicht bij de grens tussen Murcia en Alicante.

Het heeft iets minder dan 8.000 inwoners. Pinoso, ook bekend als El Pinos, is vernoemd naar de pijnbomen die de bergketens van het gebied bedekken. Pinoso biedt een Spaanse landelijke levensstijl, geen stoplichten, nauwelijks verkeer, praktisch de enige opstoppingen worden veroorzaakt door de tractoren die de druiven naar de Bodega brengen. De velden zijn beplant met wijnstokken, amandelen en olijven. In februari staan de velden vol met roze amandelbloesem.

Pinoso heeft veel bars, restaurants en winkels, een nieuw 24-uurs medisch centrum, tandartsen, twee basisscholen en 1 middelbare school, een theater. Er is een uitstekend sportcentrum met buitenzwembaden, tennisbanen, voetbalvelden en fitnessruimte, bibliotheek en vele andere faciliteiten, waaronder een prachtige picknickplaats tussen de pijnbomen, compleet met barbecues, zitjes en stromend water.

Gegevens van de woning

·       Stad/gemeente el Pinós / Pinoso

·       Stad Lel

·       Staat Nieuw

·       Referentie N8086

·       Aanbod-type Villa

·       Aantal Slaapkamers 3 Slaapkamers

·       Brutovloeroppervlakte 146 m²

·       Oppervlakte perceel 10548 m²

·       Energie Categorie 

·       Te Koop 295 000 €


In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je