Alhama de Murcia - Condado de Alhama


 

NIEUWBOUW BUNGALOW APPARTEMENTEN IN CONDADO DE ALHAMA GOLFBAAN

Nieuwbouw exclusief complex van 18 bungalows appartementen in Condado de Alhama.

Prachtige bungalows met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, ontworpen met het welzijn en de levenskwaliteit van de bewoners in het achterhoofd.

Residentieel biedt ruime gemeenschappelijke ruimtes, waaronder verschillende gemeenschappelijke zwembaden, waarvan één verwarmd, waar u kunt genieten van momenten van ontspanning en plezier.

Bovendien heeft het complex aangelegde gebieden om te wandelen en te genieten van de omgeving, evenals parkeerplaatsen ontworpen voor het gemak van de bewoners.

De bungalows op de begane grond hebben 3 slaapkamers en ruime tuinen, ideaal om tijd buiten door te brengen en bijeenkomsten met familie en vrienden te organiseren.

De bovenste verdiepingen daarentegen hebben 2 slaapkamers en een ruim solarium waar u optimaal kunt genieten van het zonlicht en het uitzicht op de natuurlijke omgeving.

Condado de Alhama Golf Resort is een fantastisch Golf Resort met vele faciliteiten en diensten . Een winkelcentrum, een sportcentrum, een verscheidenheid aan bars en restaurants, supermarkten en meer dan 25 gemeenschappelijke zwembaden en tuinen.

Condado de Alhama Golf Resort heeft zijn eigen Jack Nicklaus ontworpen golfbaan en ligt op slechts 15 minuten van de prachtige stranden van Bolnuevo en Mazarron.
Mazarron heeft meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerept is. Talrijke stranden in de baai van Mazarron zijn bekroond met de Blauwe Vlag voor hun kwaliteit.

Condado de Alhama Golf Resort ligt op slechts 20 minuten van de nieuwe internationale luchthaven van Corvera.

Gegevens van de woning

·       Stad/gemeente Alhama de Murcia

·       Stad Condado de Alhama

·       Staat Nieuw

·       Referentie N7155

·       Aanbod-type Bungalow

·       Aantal Slaapkamers 2 Slaapkamers

·       Brutovloeroppervlakte 72 m²

·       Energie Categorie B

·       Te Koop 218 900 €
In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je