San Pedro del Pinatar

 

NIEUWBOUW BUNGALOW APPARTEMENTEN IN SAN PEDRO DEL PINATAR

Nieuwbouw collectie van exclusieve bungalows met avant-gardistisch design, aandacht voor elk detail en een keuze van hoogwaardige afwerking in San Pedro del Pinatar.

Het complex bestaat uit bungalowappartementen met 1 en 2 slaapkamers, beschikbaar in verschillende modellen: eerste verdieping modellen met groot terras en directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en appartementen met privé solarium.

De woningen bieden een open woonruimte, een combinatie van keuken met bijkeuken in sommige gevallen, eetkamer en een ruime woonkamer met toegang tot het terras. De slaapkamers hebben ruime inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft ook een en-suite badkamer. Kleine details maken deze appartementen uniek!

Uitgerust met pre-installatie van aardgas voor centrale verwarming, pre-installatie voor gekanaliseerde warme en koude airconditioning, warm water generatie met het energie-efficiënte aerothermische systeem, technische verlichting en ventilatiesysteem.

Alle bungalows hebben een parkeerplaats.

De bevoorrechte ligging van San Pedro del Pinatar aan de Mar Menor en de mediterrane kust trekt mensen aan die geïnteresseerd zijn in zeilen en watersporten, met ligplaatsen in de jachthaven en zeilclubs, terwijl de stranden en natuurlijke modderbaden mensen aantrekken die op zoek zijn naar veilige zon, zee en strand.

San Pedro del Pinatar heeft een gevestigde gemeenschap en biedt een uitstekend aanbod van activiteiten, waaronder een overdekt zwembad en sportfaciliteiten, evenals een programma van sociale activiteiten het hele jaar door door het aangename winterweer. De voordelen van de modderbaden, typisch voor de regio, of het rustige water van de Mar Menor hebben de groei van Lo Pagán bevorderd, dat momenteel over allerlei voorzieningen beschikt. Bovendien heeft het een uitstekende ligging, op slechts 5 minuten van het commerciële centrum Dos Mares.

De luchthaven van Murcia/Corvera ligt op 30 minuten afstand en die van Alicante op een uur rijden.

Gegevens van de woning

·       Stad/gemeente San Pedro del Pinatar

·       Stad San Pedro del Pinatar

·       Staat Nieuw

·       Referentie N7179

·       Aanbod-type Bungalow

·       Aantal Slaapkamers 2 Slaapkamers

·       Brutovloeroppervlakte 91 m²

·       Te Koop 252 900 €


In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je