Uno - San Pedro del Pinitar

 


Exclusieve vrijstaande villa´s in Lo Pagan, een woonwijk van San Pedro, op slechts 650m van de fantastische Mar Menor. Op loopafstand van het stadscentrum, met een grote verscheidenheid aan supermarkten, winkels, bars en restaurants. Het gebied heeft ook veel vrijetijds- en buitenactiviteiten te bieden, zoals de beroemde modderbaden en wateractiviteiten op de stranden, die op slechts 8 minuten lopen van de residentie liggen. Er zijn ook verschillende golfbanen, op minder dan 10 minuten rijden met de auto.


Villa´s van twee verdiepingen, met 3 slaapkamers, 3 badkamers, en een eigen solarium. De hoofdverdieping bestaat uit een gecombineerde woon- en eetkamer, die uitkomt op een ruim terras en een zwembad. De keuken komt uit in de eetkamer en geeft uit op een galerij, evenals de garage. Er is ook een dubbele slaapkamer op de hoofdverdieping. De 2 overige en-suite slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, beide met toegang tot een groot terras. Vanaf hier leidt een trap naar het privésolarium, waar u kunt genieten van het prachtige panoramische uitzicht. Een uniek kenmerk van deze villa´s is de gesloten garage, die kan worden omgebouwd tot extra kamers.

De villa´s bieden een ongelooflijke investeringsmogelijkheid, door de combinatie van hoogwaardige materialen en afwerkingen, met inbegrip van een volledig geïnstalleerde airco, witgoed, vloerverwarming in de badkamers, inbouwkasten, binnen en buiten LED-verlichting, zomerkeuken in de garage, privezwembad met pre-installatie voor een warmtepomp, en parkeergelegenheid op het terrein.In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je