Geosem - Los Montesino

 De Villa Gelegen op 200 meter van supermarkt, restaurants en bars vindt u deze ruime villa's met 4 slaapkamers in La Herrada, Los Montesinos. Elke kamer heeft een eigen zwembad en is van hoge kwaliteit. De gemiddelde perceelgrootte is 435 m2.De villa's zijn standaard voorzien van 4 slaapkamers. U heeft echter ook de mogelijkheid om een ​​van de slaapkamers op de begane grond mee te nemen en een nog grotere keuken, eethoek en woonkamer te hebben.

Bij het betreden van de villa vindt u een entree met een garderobekast voor het ophangen van jassen etc. Aan de voorzijde vindt u een open keuken, eethoek en woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in de woning. Achter de keuken vindt u twee ruime tweepersoons slaapkamers, een badkamer en een praktische wasruimte onder de trap naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping vindt u nog een gastenbadkamer, badkamer en de hoofdslaapkamer. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer. Vanuit de hoofdslaapkamer en een hal heeft u toegang tot het solarium van 30 m2, vanwaar u uitzicht heeft op het privéterras, de tuin en de omgeving inclusief het zoutmeer in Torrevieja en de natuurlijke lagune.
Elk perceel biedt een eigen parkeerplaats, berging en veel terras plus een privézwembad van 4×8 meter.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je