TE KOOP: Pilar de la Horadada - Okay

 


Prachtige appartementen met 3 slaapkamer penthouses en 2 slaapkamer gelijkvloerse appartementen allen met 2 badkamers op 4 km van de zeer mooie Torre De La Horadada stranden. De penthouses hebben een frontterras en zeer groot zonnedakterras en de gelijkvloerse een frontterras aan het grote zwembad. Alle appartementen hebben een ruime living met moderne open keuken en afgesloten privé garage aan de straatzijde.

Er is een tropische gemeenschappelijke tuin met groot zwembad en een berging voor fietsen.

Er zijn verschillende extra’s inbegrepen in de prijs zoals alle keukentoestellen, LED verlichting en vloerverwarming in de badkamers.

Pilar De La Horadada is de meest zuidelijke gemeente in de Comunidad Valenciana dicht bij de mooie stranden in Torre De La Horadada. In het centrum van Pilar De La Horadada kan je alle nodige faciliteiten vinden zoals vele restaurants, tapas bars, koffie bars en supermarkten. Shopping center Zenia Boulevard met 130 trendy winkels ligt op 10 minuten rijden. Dos Mares shopping center ligt op 5 minuten rijden. De gratis modderbaden en mooie baai van Lo Pagan ligt ook op 5 minuten rijden.

Vanaf € 204.900

Alicante luchthaven ligt op 45 minuten rijden, Murcia Corvera op 30 minuten.

Prachtige appartementen in een tropische tuin!In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je