TE KOOP: Urbaclares - Roda Golf / Los Alcasares

 


Moderne ruime villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en grote terrassen zeer rustig gelegen in het Roda Golf Resort op 2 km van de mooie Los Alcazares stranden. Ze hebben een zeer ruime living met moderne open keuken en grote schuiframen die zorgen voor veel lichtinval en toegang geven naar de buitenterrassen met privé zwembad. Er is ook nog een ruime slaapkamer met badkamer en berging op het gelijkvloers. Op het eerste verdiep is er een master slaapkamer met en-suite badkamer, een tweede slaapkamer met aparte badkamer en een eerste groot zonnedakterras. Op het tweede verdiep is er nog een zonnedakterras met prachtig uitzicht over de palmtuinen van het golfterrein. Op het plot is er ook een privé parkeerplaats voor 2 wagens.

Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers = 285000 €

Villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers = 310000 €

Het Roda Golf resort is 24/24 bewaakt en heeft zeer mooie groenzones rond het golfterrein.

Los Alcazares is een kustdorp met prachtige stranden en alle nodige faciliteiten zoals supermarkten, tapas bars, restaurants, banken en apothekers. Het dorp heeft een zeer goede verbinding met Murcia en Cartagena. Het grote shopping center Zenia Boulevard met zijn 130 trendy winkels ligt op 15 minuten rijden. Dos Mares overdekt shopping center ligt op 5 minuten rijden.

Het is een 25 tal minuten rijden naar de luchthaven van Murcia Corvera airport en 50 minuten naar de luchthaven van Alicante.












In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je