TE KOOP: Patrimi - La Finca Golf Algorfa

 Deze moderne villa's worden gebouwd met 4 slaapkamers, 3 badkamers, een ondergrondse ruimte, ruime terrassen op een plot van minimum 316m2 tot een 600m2, en een privé zwembad van 8x4m. De tuin is aangelegd, de keukentoestellen en het zwembad zijn inbegrepen in de prijs.

Deze villa's worden gebouwd in het exclusieve La Finca Golfresort. La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op korte rijafstand van het charmante Spaanse dorp Algorfa, plus het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthaven van Alicante is 30minuten rijden.

We weten we dat het kopen van een nieuwe woning een uiterst belangrijke beslissing is en daarom hechten we bijzonder belang aan het creëren van een thuis, om zo je levensstijl te weerspiegelen en te verbeteren. Onze personalisatie-service staat klaar om het mooiste ontwerp en optimale ruimte te bieden volgens de voorkeuren en behoeften van onze klanten dankzij de uitgebreide ervaring, professionaliteit, enthousiasme en toewijding van ons menselijke team en partners die werken naar één gemeenschappelijk doel: maximale tevredenheid van de klant.

€ 474.000 

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je