TE KOOP: Euromarina - CIUDAD QUESADA







Prachtige appartementen met veel lichtinval met 3 slaapkamers en 2 badkamers gelegen in Cuidad Quesada op minder dan 10 minuten rijden van de Guardamar Del Segura stranden. Ze hebben allen een ruime living met moderne open keuken en schuiframen die bij de gelijkvloerse appartementen toegang geven naar een zeer grote tuin en bij de penthouses naar een frontterras en een groot privé zonnedakterras met prachtig uitzicht. Ze liggen in een afgesloten complex met prachtige groenzones met een zeer groot gemeenschappelijk zwembad en elk een parkeerplaats.

Het complex ligt op wandelafstand van alle nodige faciliteiten zoals restaurants, tapas bars, banken en supermarkten. Het ligt ook op 5 minuten rijden van het golfterrein La Marquesa.

De dichtsbijzijnde stranden van Guardamar Del Segura liggen op een 10-tal minuten rijden. Torrevieja met zijn prachtige stranden, promenades, markten, vele restaurants en waterpretpark ligt ook op 10 minuten rijden. Habaneras shopping center ligt op 5 minuten rijden.

Vanaf € 294.500

Alicante luchthaven ligt op 30 minuten rijden.

Prachtige appartementen met veel lichtinval in een zeer mooi complex!








In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij horen het graag van je