TE KOOP: Vloeiherkstraat 14 - 3830 WellenDit unieke en authentieke complex/pand, wijdgekend van het vroegere restaurant Ter Poorte en nadien het Zoethout, bestaat uit een centraal gelegen woonhuis in hoevestijl met oergezellige binnenkoer. De achtergelegen aansluitende feestzalen maken de vroegere vierkantshoeve compleet. De prachtige en goed onderhouden tuin, annex ruime parking geeft het geheel nog meer ‘cachet’. De totale oppervlakte beslaat +- 75 are.

Dit uitzonderlijke aanbod leent zich van vanzelfsprekend tot restaurant/feestzalen/horeca/ cateringbedrijf maar de achterliggende feestzalen zijn eveneens zonder veel meerkost perfect om te vormen tot o.a. (open) burelen voor een vrij beroep zoals architecten-, advocaten- of boekhoudkantoor. Kortom, een unieke buitenkans voor “wie het schoentje past" ! 

Indeling: 

    Woning:

    Op het gelijkvloers is een aparte ingang met vestiaire en toilet. Vervolgens is er een eetplaats,       volledig ingerichte keuken, bergruimte, kelder en zeer gezellige living met open haard. De bovenverdieping bestaat uit een nachthal, 3 ruime slaapkamers (waarvan 1 met zithoek en wastafel), badkamer (dubbele lavabo, douche en bad) en een polyvalente ruimte momenteel ingericht als bureau en dressing. De woning is uitgerust met alle moderne comfort zoals airco en ventilatie en geeft uit op de binnenkoer van ca. 170 m².

    Restaurant: 

    Gezellig restaurant (ca. 50 zitplaatsen) met volledig ingerichte bar, recente professionele keuken (uitgerust met 2 inductiekookplaten, plancha, warmtekast, dampkap, warmtebrug, koelwerkbanken, 2 friteuses, doorschuifvaatwasser en 2 koelcellen) en toiletten. Het restaurant geeft uit op de aangeklede binnenkoer met een extra ruimte voor een aparte bar.

    Feestzaal: 

    De feestzaal heeft een eigen ingang met vestiaire, berg- en kantoorruimte en ingerichte bar en bestaat uit 2 niveaus. Aansluitend is er een kleinere feest-/vergaderzaal. Buiten is een mooi, gedeeltelijk overdekt terras.  

    De tuin is volledig aangelegd en heeft zeker een meerwaarde voor o.a. buitenfeesten. Aan de rechterkant van het complex is een ruime parking voorhanden. De achterliggende weide van ca 35 are kan naar eigen wensen gebruikt worden. 

Het geheel werd in 2013 grondig gerenoveerd en is voorzien van airco, alarm (met camera), dubbele beglazing en akoestische panelen. 

 1. Info
  1. Type: Hoeve bestaande uit woonst, restaurant en feestzalen 
  2. Grondopp.: ca. 75 are
  3. Bebouwing: Open
  1. Financieel
   1. Prijs: € 1.290.000
   2. KI woning: € 560
   3. KI handel: € 3214
   4. KI weide: € 26
  2. Overstromingen
   1. P-score:  B + C + D
   2. G-score: B + C
   3. Ligging in Signaalgebied: Nee
   4. Ligging in afgebakende oeverzone: Nee
   5. Ligging in afgebakend overstromingsgebied: Nee
   6. Risicozone voor overstromingen: gedeeltelijk 
  3. Certificaten
   1. EPC woning: Energielabel E
   2. Keuringsverslag elektriciteit woning: conform 
   3. Keuringsverslag restaurant/zalen: in aanvraag
  4. Ruimtelijke ordening
   1. Stedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
   2. Recente bestemming: Woongebied + langschappelijk waardevol agrarisch gebied + natuurgebied
   3. Herstel of bestuurlijke maatregel opgelegd: Nee
   4. Voorkooprecht op dit goed: Nee
   5. Verkavelingsvergunning: Nee
  In de kijker

  Hoe kunnen wij je helpen?

  Wij horen het graag van je